Login | Register

Sunday 25th January 2015Livepaint & wijzijnGEK

Nieuwe Live Painter!

“We verwelkomen Hans Meertens bij ons team van Live Painters! Hans is een veelzijdig kunstenaar met een rijke geschiedenis aan exposities en tentoonstellingen in en buiten Europa. Krachtige, poëtische en sferische schilderijen die verhalen vertellen. Voor Live Paint maakt Hans een combinatie van tekst en beeld, in meerdere lagen over elkaar gebracht, waardoor een kleurrijk en knallend geheel ontstaat. Een modern, fris en persoonlijk kunstwerk, ter plekke gemaakt tijdens jouw feest! We zijn erg blij met hem en kijken uit naar een te gekke samenwerking!” (www.livepaint.nl)

Naast het werken aan mijn huidige project ‘Lost Pictures’ (meer info, afbeeldingen en expositiedata later in 2015) ben ik sinds kort met veel plezier werkzaam voor www.livepaint.nl en www.wijzijngek.nl.

 

        

 

Over GEK: GEK gelooft in de verbindende en verbeeldende kracht van kunst. Kunst vertelt, verruimt, verbaast en brengt samen. GEK laat kunst spreken en vertelt uw verhaal in beeld: van fotografie tot schilderkunst, van infographic tot muurschildering. Voor bedrijfsopeningen,  jubilea, relatiedagen, teambuildingsactiviteiten en bruiloften,  bedenkt GEK dé creatieve aanpak.

Over Livepaint: Als creatief concept bureau startte GEK in 2010 met live kunst op bruiloften en bedrijfsfeesten. In de afgelopen jaren is dit concept uitgegroeid tot een succes. Met www.livepaint.nl heeft dit concept een eigen podium gekregen.

 

Twitter GEK: klik hier          Twitter Livepaint: klik hier

Posted on January 25th 2015 on 11:23am
0 Comments
facebook linked in
powered by Inovica
© Copyright 2010-2020
Privacy Policy l Sitemap